Efteling actie

Een dagje Efteling op z’n tijd is natuurlijke hartstikke leuk, maar helaas ook vrij prijzig. Gelukkig zijn er het hele jaar door verschillende acties waarmee je kunt sparen voor korting of op een andere manier kunt profiteren van een lage prijs. De deals zijn natuurlijk niet altijd beschikbaar, dus wees alert en sla op het juiste moment toe!

Bekijk hier alle acties >>

Meer lezen over:

Efteling acties?

Om te beginnen geeft de Efteling aan het begin van het jaar altijd zelf korting. Op de Efteling website kun je gedurende deze weken tickets bestellen met maar liefst 25% korting. De actie geldt alleen in het voorseizoen en wordt in de eerste maanden van het nieuwe jaar weer verwacht.

Efteling acties
Bron: https://www.efteling.com/nl/overnachten/aanbiedingen

Een andere bekende actie is de spaaractie van Albert Heijn, waarbij je in het voorjaar 2 weken lang kunt sparen voor korting op Efteling kaarten bij het boodschappen doen. Bij elke €10,- ontvang je een zegel. Spaarkaart vol? Dan krijg je €10,- korting op je entreeticket. Na het inwisselen van je spaarkaart zijn de toegangskaarten nog enkele maanden geldig, dus je hoeft niet op stel en sprong naar de Efteling. Je kunt je uitje bijvoorbeeld ook in de zomervakantie of op een mooie herfstdag plannen.

Sinds een paar jaar kun je ‘s winters via de webwinkel van het AD goedkope entreekaarten scoren voor de zogenaamde ‘lezersdagen’. Dit zijn vier zaterdagen in november en december waarop je voor slechts zo’n 50% van de originele prijs het park in kunt. De kaarten kunnen door iedereen worden besteld, ook wanneer je het AD niet leest. Wees er wel snel bij, want er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.

NS Spoordeelwinkel

Houd ook de NS Spoordeelwinkel in de gaten. In deze online shop van de NS zijn maandelijks nieuwe aanbiedingen beschikbaar, waaronder soms een dagje Efteling, trein en bus voor €29,- voor kinderen en €43,- voor volwassen. Vooral handig wanneer je met kinderen komt of wat verder bij de Efteling vandaan komt, omdat je zo benzine- en parkeerkosten uitspaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.