Efteling abonnement

Als echte fan van de Efteling gun je jezelf natuurlijk een abonnement, want daarmee kun je het park voor een vaste prijs een jaar lang onbeperkt bezoeken. Dat worden eindeloos veel ritjes in je favoriete attracties, talloze magische wandelingen door het Sprookjesbos en vele bezoekjes aan de mooiste shows. Al vanaf je vijfde bezoek in een jaar ben je met een abonnement (met jaarbetaling) goedkoper uit dan wanneer je elke keer een los ticket aanschaft. Iets voor jou? Je koopt je abonnement aan de kassa op het park of heel gemakkelijk online via de officiële website van de Efteling. Lees hieronder meer over een Efteling abonnement.

Bekijk hier alles de abonnementen bij de Efteling >>

Meer:

Abonnementen en de Efteling.

Efteling abonnement
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/abonnement

Die vaste lage prijs voor oneindig veel bezoekjes is niet het enige voordeel dat een abonnement je biedt. Je profiteert bijvoorbeeld ook van korting op eten, drinken en souvenirs die je op het park koopt en kunt voordelig blijven overnachten. Ook krijg je korting op speciale Efteling-evenementen, het theater én bij de golfclub. Daarnaast kun je als abonnementhouder jaarlijks twee toegangskaartjes met korting kopen, zodat je ook eens voordelig het park kunt bezoeken met een vriend. Eens iets anders dan de Efteling? Met je abonnement krijg je bij diverse dierentuinen en andere attractieparken korting of zelfs eenmalig gratis toegang!

Maand- of jaarbetaling

Bij de aanschaf van je abonnement heb je de keuze uit een maand- of jaarbetaling. Een maandbetaling is in verhouding iets duurder, maar heeft als voordeel dat je niet in een klap een groot bedrag hoeft te betalen. Na het eerste jaar wordt dit abonnement automatisch verlengd en kan vanaf dat moment maandelijks worden opgezegd.

Bij een jaarbetaling betaal je het gehele bedrag in één keer. Het abonnement stop na een jaar automatisch, maar kan uiteraard makkelijk worden verlengd. Een jaarabonnement met jaarbetaling kost momenteel €175,-. Bezoekers van 60 jaar of ouder en bezoekers met een beperking krijgen korting, terwijl kinderen tot en met 3 jaar altijd gratis naar binnen mogen.

Vragen, opmerkingen of correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Plaats een reactie