Winter Efteling openingstijden

In de winter zijn er weinig attractieparken die je kunt bezoeken. De meeste parken die je in Nederland en Belgiƫ kunt vinden zijn dan namelijk gesloten. Dat is ook niet zo verwonderlijk aangezien de meeste mensen het niet leuk vinden om in de winter in een achtbaan te gaan zitten. Daarom zijn eigenlijk bijna alle parken van november tot en met februari een uitzondering. De Efteling is daar echter een uitzondering op. Sterker nog: dit attractiepark verandert dit seizoen in de Winter Efteling, waarbij de sfeer volledig om dit seizoen draait! Hieronder vertellen we je alles over de Winter Efteling openingstijden.

Bekijk hier de openingstijden en meer >>

Meer:

Winter Efteling openingstijden.

Winter Efteling openingstijden
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/events/winter-efteling

De grote vraag is namelijk of de openingstijden van de Winter Efteling precies hetzelfde zijn als de openingstijden van het attractiepark in de zomer. Dat is niet geval. Het is immers later licht en vroeger donker dan in de zomer en daar zijn de winter Efteling openingstijden ook op aangepast. Al moet daar direct bij gezegd worden dat een beetje schemer de gezellige winterse sferen juist ten goede komen! Het park gaat echter wel altijd een uurtje later open. Waar de Efteling in het hoogseizoen om 10.00 uur open gaat, is dat bij de Winter Efteling een uur later.

Verschillende openingstijden tijdens de Winter Efteling.

Wat de winter Efteling openingstijden verder zijn, verandert gedurende de winter ook. Van maandag tot en met vrijdag is dit redelijk constant buiten feestdagen en vakanties om. De winter Efteling is dan namelijk tot 18.00 uur geopend. In het weekend is het park echter langer open.

Waar dat de eerste weken van winter Efteling nog tot 19.00 uur is, wordt dat later zelfs 20.00 uur waardoor je nog meer kunt genieten van de gezellige sfeer met alle lampjes die je in het park de weg wijzen. Eind januari gaat het park weer om 19.00 uur dicht. Overigens worden sommige buitenattracties zoals bijvoorbeeld de achtbanen bij extreme weersomstandigheden vanwege de veiligheid gesloten.

1 gedachte over “Winter Efteling openingstijden”

Plaats een reactie