Efteling golf

De Efteling is veel meer dan alleen een sprookjesbos. Het park heeft voor jong en oud tal van verschillende attracties en activiteiten. Denk daarbij niet alleen maar aan achtbanen, draaimolens en andere leuke attracties die je in zo’n park kunt verwachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heus golfpark? Het Efteling Golfpark biedt gegarandeerd plezier voor jong en oud en is geschikt voor zowel de beginnende golfer als degenen die al wat meer ervaring hebben met de sport. En Efteling zou Efteling niet zijn als het Golfpark niet geschikt zou zijn gemaakt voor alle leeftijden!

Bekijk hier meer over golfen & de Efteling >>

Meer:

18-holes tijdens Efteling golf.

Efteling golf
Bron: https://www.efteling.com/nl/golfpark

Het Efteling Golfpark is een prachtige 18-holes golfbaan die midden in 116 hectare natuur ligt. Daardoor is het mogelijk om hier rustig te golfen zonder dat je direct last hebt van veel hinderlijke geluiden uit de omgeving. De baan zelf is ook meer dan uitstekend te noemen. Het is niet voor niets een Championship course met aan A-status.

De golfbaan is prachtig aangelegd met bossen, waterpartijen en natuurlijk ook bunkers. Ben je nog maar een beginnende golfer en wil je niet direct beginnen met het lopen van 18 holes? Ook dat is geen enkel probleem. Er zijn namelijk speciale oefengreens en oefenbunkers aanwezig. Er is zelfs een par-3 oefenbaan en twee chipping greens zodat je meer dan genoeg ruimte hebt om je spel en je slag te verbeteren. Nog nooit gegolfd? Volg dan een les of een clinic van een echte professional!

Openingstijden en prijzen van het golfen

Efteling golf is iedere dag van het jaar van zonsopgang tot zonsondergang gesloten. Enkel feestdagen zoals kerst en oud en nieuw vormen daar een uitzondering op. Voor 18 holes betaal je van maart t/m november 50 euro wanneer je door de weeks gaat en 65 euro in het weekeinde. In de wintermaanden is dat een stuk voordeliger: van maandag t/m vrijdag 35 euro en gedurende het weekend 40 euro. Kinderen jongeren zijn een stuk voordeliger uit. Zij betalen voor 18 holes het hele jaar slechts 18.50 euro. Deze gereduceerde prijs geldt voor jongeren tot en met 18 jaar.

Lees hier meer over het parkeren.

Wat is jouw mening over het golfen bij de Efteling? Laat dit dan hieronder weten door een review achter te laten.

Plaats een reactie