Efteling adres

Wat is het adres van de Efteling?
De Efteling is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Op deze pagina kom je meer te weten over de bereikbaarheid, de adresgegevens van het pretpark en informatie om naar Bosrijk te gaan.

Het adres is: Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel.

Bekijk hier het adres en meer bij de Efteling >>

Meer:

Hieronder lees je meer over de mogelijkheden om naar de Efteling te gaan, bijvoorbeeld met de trein of met de bus (het openbaar vervoer). Met de auto kan bovenstaand adres ingevuld worden in de navigatie.

Met de trein naar de Efteling

Efteling adres
Bron: https://www.efteling.com/nl/adres-route

Vanuit Amsterdam/ Utrecht/ Zwolle: neem de trein naar ‘s-Hertogenbosch. Vanaf hier zijn er busverbindingen naar de Efteling.

Vanuit Den Haag/ Rotterdam/ Breda/ Maastricht: neem de trein naar Tilburg. Vanaf hier zijn er busverbindingen naar de Efteling. (Als je tijdens het weekend of Nederlandse vakantiedagen de Efteling wil bezoeken, kun je vanuit Breda een rechtstreekse bus nemen)

Met de bus naar het pretpark.

Tijdens het weekend of feestdagen rijden drie Arriva-bussen rechtstreeks naar de Efteling.

  • Arriva-bus van Tilburg naar de Efteling: 20 minuten
  • Arriva-bus van ‘s-Hertogenbosch naar de Efteling: 30 minuten
  • Arriva-bus van Breda naar de Efteling: 20 minuten

De Flixbus rijdt van vrijdag tot zondag van Amsterdam (NL), Almere (NL) of Brussel (BE), eenmaal in de ochtend en eenmaal in de namiddag.
Aangekomen op het Efteling adres

Nu je aangekomen bent, is het saaiste deel van de reis voorbij! Vanaf dit moment kan een spannende dag vol plezier beginnen. Maar wat als je eerst nog naar het Bosrijk of het Efteling hotel moet?

Om naar Bosrijk te gaan.

Als je eenmaal bent afgezet door de bus, zie je het ‘Huis van de Vijf Zintuigen’ voor je, iets dat moeilijk te missen is. Er is een kleine metro tussen de bushaltes, je moet eronder gaan en de lange loopbrug naar de ingang blijven volgen. In plaats van rechtstreeks door het huis te gaan (wat heel verleidelijk is!), moet je rechtsaf slaan, langs een smal pad. Volg het pad en je komt terecht in het Bosrijk!

Om in het Efteling hotel te komen

Dit is iets lastiger gemaakt door de wijzigingen aan de busroutes. Neem de bus (300) vanuit ‘s-Hertogenbosch, niet vanuit Tilburg. Deze bus rijdt 4 keer per dag, maar niet op avonden. Op zaterdag rijdt de bus 2 keer per uur. Op zondag rijdt de bus niet. Als je met bus of trein reist is het aangeraden om alsnog bovenstaande informatie te controleren op eventuele wijzigingen.

Lees hier meer over het pretpark de Efteling.

Plaats een reactie