Efteling Bosrijk

De Efteling in Kaatsheuvel staat zowel binnen als buiten Nederland bekend als een pretpark voor jong en oud. Naast het sprookjesbos kan je je vertier vinden in veel verschillende attracties. Een vrolijke rit in het Carnavalfestival of een ruige ronde in de Baron. Sinds een aantal jaar kan je er ook meerdere dagen verblijven op het vakantiepark Bosrijk. Je boekt een verblijf in Bosrijk altijd in combinatie met entreebewijzen van de Efteling. Bij een verblijf van 3 dagen en 2 nachten mag je alle drie de dagen rondstruinen in het pretpark. Alle tijd om op een rustig tempo de Efteling te ontdekken. Ideaal om jonge kinderen tussendoor een middagdutje te laten doen en voor de ouders is wel zo fijn om na een vermoeiende dag niet meer naar huis te moeten rijden.

Bekijk hier alle informatie bij de Efteling >>

Meer:

Huisjes op Bosrijk, een uniek ervaring. Bezoek de Efteling.

Efteling Bosrijk
Bron: https://www.efteling.com/nl/bosrijk

De huisjes op Bosrijk zijn uiteraard kindvriendelijk ingericht, maar dat mag je ook wel verwachten van de Efteling. Stapelbedden, kinderbedjes, een speelhoekje en zelfs een slaapmuts van Klaas Vaak, je vindt het er allemaal. Het is vanaf het vakantiepark zo’n 10 minuten wandelen naar het attractiepark zelf, maar er rijdt ook op regelmatige tijden een treintje naar de ingang van de Efteling.

Er zijn zowel 6 persoons als 8 persoons huisjes, maar je kan ook een appartement boeken. Dit alles in de bosrijke omgeving die Kaatsheuvel te bieden heeft, je logeert er letterlijk in het midden van het bos. Het ontbijt tijdens je verblijf is niet standaard inbegrepen, maar kan perfect gereserveerd worden in het nabijgelegen restaurant. Het wordt in buffetvorm geserveerd. Niet schrikken als Draak plots aan je tafeltje staat om je te begroeten en ook Assepoester en Doornroosje nemen de tijd om een praatje te maken.

Gasten die in Bosrijk op vakantie zijn kunnen eveneens gebruik maken van het binnenzwembad. Elke avond leest Klaas Vaak een verhaaltje voor speciaal voor de bezoekers van Efteling Bosrijk. Het vakantiepark is net zoals het pretpark zelf het hele jaar door geopend.

Review Bosrijk.

Heb jij wel eens overnacht in Bosrijk en wil je je mening geven? Laat dit dan hieronder weten.

1 gedachte over “Efteling Bosrijk”

Plaats een reactie