Efteling webshop

Het is natuurlijk het leukst om een souvenir uit te zoeken in een van de vele souvenirwinkels in de Efteling, maar waarschijnlijk bezoek je het park niet wekelijks. Het is daarom goed nieuws dat de Efteling in oktober 2018 in samenwerking met Wehkamp een nieuwe webshop heeft gelanceerd. Zo kun je thuis heel gemakkelijk en snel vanuit je luie stoel allerlei sprookjesachtige artikelen bestellen die je leven net een beetje magischer maken. In deze webshop vind je allerlei producten die voorheen enkel op het park te koop waren. Verwacht een ruim aanbod knuffels, verkleedkleren, babyartikelen en gadgets van Pardoes en Pardijn, Jokie, het Sprookjesbos en enkele populaire attracties. Voorradige producten worden de volgende dag al bij je bezorgd, zodat jij of je kinderen snel kunnen genieten van de nieuwe Efteling spullen. Bovendien worden bestellingen vanaf €20,- gratis bij je thuisbezorgd.

Bekijk hier alle informatie bij de Efteling >>

Meer:

Fysieke winkels op het pretpark.

Efteling webshop
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/souvenirs

In het verleden heeft de Efteling al een aantal jaar een eigen webshop gehad. Van 2004 tot 2015 konden fans in de Efteling Webshop online de leukste souvenirs van de Efteling bestellen. Vanwege de tegenvallende verkoopcijfers werd de shop in april 2015 uit de lucht gehaald en waren klanten opnieuw aangewezen op de fysieke winkels op het park. Omdat enkele jaren later bleek dat de vraag naar Efteling producten ook buiten het park toch groot was, opende in 2018 de nieuwe webshop in samenwerking met Wehkamp.

Externe webwinkels / websites

Nadat de officiële webshop in 2015 zijn digitale deuren sloot, konden klanten online nog wel terecht bij enkele externe webwinkels met Efteling producten. Ook vandaag de dag bieden Bol.com en Top1Toys nog enkele artikelen van het attractiepark aan. Zo heeft Bol.com een redelijk uitgebreid assortiment met onder andere dekbedovertrekken, dvd’s, boeken en spelletjes. Wehkamp wordt echter de nieuwe “exclusieve verkooppartner” van de Efteling genoemd, waardoor het onwaarschijnlijk is dat het assortiment artikelen van de Efteling bij andere webshops wordt uitgebreid.

Plaats een reactie