Efteling tickets

Om de Efteling te betreden, koop je één kaartje per persoon. Kinderen van 3 jaar of jonger hebben gratis toegang tot het Efteling Park. Hieronder vind je de tickets die je kunt selecteren voor een dag vol live-entertainment. Wij wensen je heel veel plezier met een fantastisch dagje uit in de Efteling.

Bekijk hier de tickets en prijzen bij de Efteling >>

Meer:

Standaard ticket voor de Efteling

Dit kaartje geeft je toegang tot een mooie dag vol sprookjes en wonderen.

Ticket Extra

Efteling tickets
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties/symbolica

Dit kaartje geeft je niet alleen 30 minuten eerder toegang tot het Efteling-park, maar je ontvangt ook leuke extra’s. Een ticket Extra dient als voor een drankje (koffie, thee, chocolademelk of Fristi) en een muffin. Te benutten in Het Witte Paard, Panorama, Octopus en Station De Oost: Wachtruimte 1ste Klas. Daarnaast dient het ticket Extra als voucher voor een panini en een frisdrank of frietjes met een frisdrank en een snack. als snack kun je kiezen uit een kroket of frikandel. Deze voucher kun je benutten in Casa Caracol, Octopus, Smulpaap, De Steenbok en Station De Oost: De Hongerige Machinist.

Efteling tickets 1
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/tickets

Korting bij souvenirwinkel

En dit is nog niet alles! Met het ticket Extra ontvang je 20% korting in de Efteling souvenirwinkel. De tegoedbon kan enkel gebruikt worden bij de aankoop van één product, maar je kunt wel meerdere tegoedbonnen tegelijkertijd gebruiken als je meerdere producten koopt. De bon kun je inwisselen in de winkels: De Gulden Gaarde, Jokies Wereld, Panda, De Bazaar, In den Ouden Marskramer, Symbolica en Efteldingen. De tegoedbon is niet van toepassing op snoep, postzegels, foto’s, actiefoto’s, batterijen, boeken, cadeaubonnen, pins en parkeerkaarten.

Ticket Luxe

Dit kaartje geeft je toegang tot het pretpark en net zoals het ticket ‘Extra’, krijg je 30 minuten eerder toegang tot het pretpark, een gratis koffie met appeltaart en als lunch een belegd broodje met frisdrank. In Polle’s Keuken geeft het ticket je recht op een pannenkoek naar keuze met een frisdrank, tapbier of huiswijn. In het restaurant Het Witte Paard of Panorama heb je recht op een hoofdgerecht met een glas frisdrank, tapbier, huiswijn, koffie of thee. Bovendien ontvang je in plaats van 20% korting 25% korting in de souvenirwinkels en geldt jouw toegangskaartje als parkeerticket.

Tip? Reageer hieronder.

Plaats een reactie