Efteling hotel

Wat is er heerlijker dan na een spannende dag in de Efteling nog even na te kunnen genieten in een sprookjesachtige hotelkamer op loopafstand van het park? Gelukkig kan je terecht in het prachtige Efteling Hotel. Er zijn kamers en suites in diverse uitvoeringen, allemaal met onbeperkt toegang tot de Efteling.

Bekijk hier alles over het hotel in de Efteling >>

Meer:

Waar is het Efteling hotel gevestigd?

Efteling hotel
Bron: https://www.efteling.com/nl/hotel

Het hotel bevindt zich op slechts vijf minuten lopen van het park. Je kan ’s ochtends dus al vroeg beginnen en na afloop van een spannende dag ben je zo weer op je hotelkamer. Het Efteling Hotel biedt de luxe en het comfort van een viersterrenhotel, dus dat is heerlijk uitrusten. Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in het hotel. Zo zijn er twintig themasuites, waaronder de Doornroosje Suite, de Sneeuwwitje Suite, De Vliegende Hollander Suite en de Roodkapje Suite. Daarnaast kan je ook kiezen voor een lekkere comfortkamer of een wat ruimere Junior Suite. Zo is er voor iedereen wat wils.

Het hotel is ook uitermate geschikt voor kinderen. Zo is er een indoor Speelkasteel als er nog energie over is. Bovendien kan je Klaas Vaak ontmoeten en op de foto met je favoriete Sprookjesbosbewoner.

Het Efteling Hotel beschikt over meerdere horecagelegenheden. Uitgebreid dineren kan bijvoorbeeld in restaurant De Hoffelijke Heraut en voor een lekkere snack of taartje ga je naar de Gelagkamer. In het weekend kan je ook kiezen voor een buffet in de Koninklijke Kasteelzaal.

Enkele filmpjes:

Gratis parkeren naast het hotel.

Als hotelgast kan je over verschillende services beschikken. Zo mag je gratis parkeren naast het hotel en gebruik maken van een speciale ingang van het attractiepark. In het hotel kan je bovendien gebruik maken van roomservice, de Souvenir Express, het bagagedepot en de stomerij. Er is zelfs een fietsverhuur als je de omgeving verder wilt verkennen.

Op internet kan je regelmatig aanbiedingen en arrangementen vinden met overnachtingen in het hotel. Als je met een grotere groep komt kan je ook kiezen voor een verblijf in Vakantiepark Efteling Loonsche Land of Vakantiepark Efteling Bosrijk.

Ervaring met het overnachten in het hotel van het pretpark? Reageer hieronder.

Plaats een reactie