Efteling plattegrond

De plattegrond van de Efteling is natuurlijk ideaal om tijdens je bezoek de weg te vinden door het attractiepark, maar kan ook heel nuttig zijn om voorafgaand je dag alvast een beetje te plannen. Waar bevinden je favoriete attracties of die van de kinderen zich en wat is een leuke plek om ’s middags te pauzeren voor een lunch? Op de officiële website van de Efteling vind je altijd een actuele plattegrond met informatie over de attracties, shows en restaurants. Zo zou je van te voren alvast een wandelroute kunnen uitstippelen om alles uit je dag te halen of op z’n minst bedenken welke hoogtepunten echt niet mogen worden overslagen.

Bekijk hier alle informatie bij de Efteling >>

Meer:

Efteling plattegrond, de app en meer.

Efteling plattegrond
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/plattegrond

Je kunt in het park natuurlijk rondwandelen met een grote, papieren plattegrond, maar kunt deze ook makkelijk vanaf je telefoon bekijken wanneer je de app van de Efteling hebt gedownload. Deze app bevat een interactieve plattegrond en helpt je niet alleen bij het vinden van je favoriete attractie, maar vertelt je ook waar je in de buurt een toilet kunt vinden, hoe lang de wachttijden zijn, wanneer de shows beginnen en hoe laat de winkels en restaurants sluiten. Onmisbaar om je dag in de Efteling soepel te laten verlopen!

Plattegronden voor kinderen en invaliden

In april 2018 werden er twee speciale plattegronden voor kinderen en invaliden ontwikkeld. Op de kinderplattegrond worden attracties aangegeven met een foto en kunnen kinderen de attracties die ze hebben bezocht afstrepen.

Op de achterkant zijn leuke spelletjes en raadsels te vinden. De kaart voor invaliden geeft onder meer aan welke attracties toegankelijk zijn voor mensen met een beperking, waar de invalideningangen te vinden zijn en welke paden niet of moeilijk met een rolstoel kunnen worden bereikt. Daarnaast kun je per attractie bekijken of er een hulphond mee mag en hoe je als rolstoelgebruiker een ritje kunt maken. De plattegrond kan worden opgehaald bij de gastenservice bij de entree. Meer over het pretpark is te vinden op onze website.

Tips of nuttig artikel? Reageer hieronder.

1 gedachte over “Efteling plattegrond”

  1. wat waardeloos, kan nergens een plattegrond printen om een wandelroute te bepalen om te voorkomen dat ik heen en weer loop, ben slecht ter been..en wil van te voren een route bepalen

    Beantwoorden

Plaats een reactie