Efteling openingstijden

Bij de Efteling kun je hele jaar door dagelijks terecht voor een sprookjesachtige dag. De openingstijden van het park kunnen echter per dag verschillen, waardoor het aan te raden is om voor je bezoek goed te na te kijken hoe laat de deuren openen en sluiten op de dag waarop jij je bezoek hebt gepland. Je vindt de actuele openingstijden op de officiële website van de Efteling en in de app.

Bekijk hier alle attracties >>

Meer:

Op de kalender van de Efteling zijn de openingstijden van de komende maanden heel overzichtelijk weergegeven. Je zal zien dat de tijden afhankelijk zijn van het seizoen en de dag van de week. ’s Zomers bijvoorbeeld opent het park vroeger en sluit het later dan in andere seizoenen, maar ook tijdens de weekenden in het voor- en najaar en in de schoolvakanties is de Efteling langer open. Dit zijn vaak ook de drukst bezochte dagen, waardoor je die extra tijd goed kunt gebruiken! Op de kalander kun je trouwens per dag ook zien wat de verwachte drukte is, zodat je je bezoek kunt plannen op een relatief rustige dag.

Efteling openingstijden
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/openingstijden

Op welke dagen/tijden is de Efteling geopend?

In het hoogseizoen is de Efteling in principe geopend tussen 10:00 uur en 20:00 uur. Daarbuiten opent het park vaak een uurtje later en sluiten de deuren om 18:00 of 19:00 uur. Wanneer het park bijvoorbeeld om 19:00 uur sluit, betekent dit dat je tot 19:00 uur nog aan kunt sluiten in de rij voor een attractie. Zo haal je alles uit je dag. Wie echt tot laat in het park wil zijn, moet de Efteling bezoeken tijdens een van de speciale zomeravonden. Vrijwel elke zomer worden er op vrijdag- en zaterdagavond evenementen georganiseerd tijdens het zogenaamde Negen Pleinen Festijn en gaat het park pas om 23:00 uur dicht. Ook met oud en nieuw kun je met een speciaal ticket tot maar liefst 01:00 uur op het park blijven en een magische avond in de Efteling beleven.

Geef je mening!

Laat hieronder een reactie achter.

2 gedachten over “Efteling openingstijden”

Plaats een reactie