Parkeren Efteling

Leuk, een dagje uit. Samen met uw partner, met het hele gezin of met een stel vrienden. De Efteling is voor bijna iedereen een leuke bestemming. Voor jong en oud duurt een dag hier al snel te kort. Een nadeel van dagjes uit is soms het parkeren. Er zijn verschillende problemen te bedenken. Het parkeren kan zeer prijzig zijn, er kan te weinig parkeerruimte zijn, maar ook is de parkeerplaats soms lastig te bereiken. Hieronder leest u handige tips en de nodige informatie over parkeren bij de Efteling.

Bekijk hier alles over het parkeren en meer bij de Efteling >>

Meer:

Meer dan voldoende parkeerplaatsen bij de Efteling.

Parkeren Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/parkeren

Een gebrek aan parkeerplaatsen heeft de Efteling zeker niet. Ook al is het nog zo’n drukke dag, er is altijd wel een plekje voor de auto te vinden. Heeft u geen parkeerplaats nodig, maar zoekt u een plek waar u mensen kunt afzetten en ophalen? Dan neemt u de afslag die komt na het normale parkeerterrein. Volg de borden voor de bushaltes. Wanneer u overnacht in het Efteling Hotel, in Efteling Loonsche Land of Efteling Bosrijk, dan mag u gratis parkeren op de centrale parkeerplaats.

Tarieven parkeren Efteling

U betaalt voor een gemotoriseerd voertuig € 10,00 per dag. Komt u met een touringcar naar de Efteling, dan is het parkeren gratis. Soms proberen mensen te besparen op de parkeerkosten en parkeren zij in de nabije omgeving van een attractiepark. Bij de Efteling is dit lastig en u moet ook uitkijken wat u doet om geen boetes te krijgen. In de straten rondom het park geldt een parkeerverbod. Hier mag alleen door vergunninghouders worden geparkeerd.

Met elektrische auto parkeren bij Efteling

Ook aan de elektrische auto’s is gedacht. Met deze voertuigen parkeert u gewoon op het normale parkeerterrein. Vooraan op het bezoekersterrein zijn hiervoor speciaal 4 plaatsen beschikbaar. Bij aankomst dient u zich eerst te melden bij de parkeerwachter. Deze begeleidt u dan naar een van deze 4 oplaadpunten. Het is niet mogelijk om een van deze parkeerplaatsen vooraf te reserveren. U dient zelf overigens een laadkabel mee te nemen en het opladen is niet gratis.

Voor meer informatie over de attracties bij de Efteling, bekijk de berichten en pagina’s op onze website.

Plaats een reactie