Efteling overnachten

Soms is het handig om een bezoek aan de Efteling te combineren met een overnachting. Zeker wanneer je wat verder bij dit park vandaan woont is dit een aanrader. Op deze manier kun je extra lang genieten van alle attracties en aan het einde van de dag overnacht je comfortabel in een van de accommodaties. Lees hieronder meer over het overnachten in de Efteling.

Bekijk hier alles over het overnachten bij de Efteling en meer >>

Meer:

Efteling hotel, fantastisch overnachten.

Efteling overnachten
Bron: https://www.efteling.com/nl/overnachten

Om echt sprookjesachtig te overnachten moet je bij het Efteling hotel zijn. Op slechts 5 minuten loopafstand van het park vind je deze locatie. Je geniet hier van alle luxe en comfort van een viersterrenhotel. Ga je samen met de kids, laat hen dan de keuze maken. Wordt het de Doornroosje Suite of toch liever de Vliegende Hollander? Alles is helemaal ingericht voor kinderen, ze mogen zelfs zelf inchecken aan de balie. Hebben ze na een dagje Efteling nog energie over, dan kunnen ze in het hotel heerlijk uitrazen in het indoor Speelkasteel. Ook Klaas Vaak is altijd in voor een praatje en een spelletje. De toegang tot het attractiepark is overigens gratis wanneer je overnacht in het hotel.

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Vlak bij het attractiepark bevindt zich het park Efteling Bosrijk. Op dit vakantiepark is van alles mogelijk. Of je nu samen, met de familie of met een grote groep vrienden komt, er is een breed scala aan accommodaties. Je kunt kiezen voor een vrijstaande woning aan het water, maar er zijn ook ruime groepsaccomodaties te huur. Door te kiezen voor een huisje met een sauna of bubbelbad, maak je het nog een stukje luxer. De bedden zijn trouwens altijd voor je opgemaakt!

Faciliteiten tijdens overnachten Efteling

Overnachten bij de Efteling maakt je dagje uit helemaal tot een geweldig uitstapje. Overdag beleef je de spannendste avonturen in het attractiepark en ’s avonds kun je ontspannen in het binnenzwembad of de whirlpool. De kans is groot dat je aan het einde van een enerverende dag geen zin hebt in eten koken. Haal gewoon een aantal pizza’s of eet in het sfeervolle restaurant. Ook voor je ontbijt wordt desgewenst gezorgd.

Voor meer informatie over de kortingen, arrangementen en andere mogelijkheden voor overnachten verwijzen wij je graag naar de website van pretpark de Efteling.

Plaats een reactie