Efteling nieuwe attractie

Bij een pretpark dat zo populair is als De Efteling kijken mensen altijd reikhalzend uit naar nieuwe attracties. Aangezien ze daar bij De Efteling normaal gesproken veel werk van maken, kun je jezelf waarschijnlijk wel voorstellen dat er niet vaak een nieuwe attractie wordt gelanceerd. Normaal gesproken zit er toch wel een jaar of twee tussen het openen van nieuwe attracties.

Bekijk hier alle informatie en de attracties >>

Meer:

Dit gaat dan meestal volgens een bepaald schema. Het begint allemaal met de eerste geruchten over de nieuwe attractie, die meestal door De Efteling zelf worden ontkend. Daarna wil men bij dit populaire pretpark mondjesmaat wel wat informatie over de nieuwe attractie naar buiten brengen, zodat de fans zich voor kunnen bereiden op wat er komen gaat. Dit wordt op gegeven moment opgeschroefd, tot de attractie daadwerkelijk wordt gelanceerd. Dat gaat dan uiteraard gepaard met een groot openingsfeest waar Efteling-fans reikhalzend naar uitkijken.

Er komen weer nieuwe attracties aan

Efteling nieuwe attracties
Bron: https://www.pretparkennederland.nl/efteling-nieuwe-attracties/

Toch zou het met het lanceren van nieuwe attracties de komende tijd wel eens sneller kunnen gaan. De Efteling heeft namelijk het groene licht gekregen om het park verder uit te breiden. En alhoewel het hier niet om een gigantische uitbreiding gaat, heeft De Efteling wel volop de mogelijkheid om een paar nieuwe attracties neer te zetten. Wat dat dan gaan worden?

Daar is momenteel nog niks over bekend. Geruchten gaan dat er om te beginnen een grote attractie voor het hele gezin neergezet gaat worden, maar ook wordt er flink gespeculeerd over een grote, spectaculaire achtbaan. Wat het ook wordt, het is zeer waarschijnlijk dat er al binnenkort meer informatie bekend gemaakt gaat worden. De fans zullen dan danig van zich laten horen, met op- en aanmerkingen over deze nieuwe attractie of attracties. Zo weet De Efteling altijd weer de interesse van hun trouwe bezoekers goed vast te houden!

Tips en correcties kunnen hieronder geplaatst worden.

Plaats een reactie