Efteling attracties

Dat een dagje Efteling leuk is voor het hele gezin heeft het park natuurlijk te danken aan alle attracties die zich in het park bevinden. Jong en oud kan zich er prima vermaken door een ritje te maken in een van de vele achtbanen, in het schommelschip, maar ook in de bekende Droomvlucht of het Carnaval Festival. Zelfs als baby kun je er een hele leuke dag beleven als je met Pardoes op de foto mag of in de Efteling shop een Joki kunt kopen. Opa en oma zullen zich ook prima amuseren doordat het park nog steeds de sfeer van jaren geleden ademt. Een uitje naar de Efteling voor de hele familie is dan ook absoluut een aanrader. Lees hieronder verder over de Efteling attracties.

Bekijk hier alle attracties in het pretpark de Efteling >>

Meer:

Attracties in de Efteling

Efteling attracties
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties

Ben jij een echte snelheidsduivel? Of hou je wel van een beetje spanning en sensatie? In de Efteling ben je op de juiste plek. Het park beschikt over zes verschillende achtbanen, de Python en de Baron gaan over de kop. Joris en de Draak, De Bob, Vogel Rok en de Vliegende Hollander daarentegen niet. Wel heeft de Vliegen Hollander een heus splash effect, Vogel Rok is een behoorlijk thrill ride die zich in het donker bevindt. Ben jij iets meer van de rustige attracties?

Andere attracties

Fata Morgana, Droomvlucht, Carnaval Festival en de Oude Tufferbaan zijn zeker geschikt voor jou. Wil je eens van het uitzicht over het pretpark genieten? Ga in de Pagode en laat je tot boven voeren, waar je een prachtig uitzicht hebt over alle attracties, maar ook zeker tot over de grenzen van het park kan kijken. Zet je 3d bril op en vermaak je in de Pandadroom of maak een wandeling door het oude sprookjesbos. Op een warme dag moet je zeker niet vergeten een ritje te maken in de Pirana, wellicht kan die plens water jou van wat verkoeling voorzien. Daarna kun je heerlijk opdrogen in de oude zweefmolen die zich op het Anton Pieck plein bevindt.

Review een attractie van het pretpark.

Wil je een review achterlaten over een bepaalde attractie in het pretpark, bijvoorbeeld hoe spannend je het vond, hoe het eruit ziet of misschien wel je beoordeling over de wachttijden? Laat dan hieronder een bericht achter.

Plaats een reactie