Efteling muziek

Een dagje Efteling is een genot voor jong en oud. Dit komt natuurlijk voor een groot deel door de leuke attracties en de prettige sfeer die er in het pretpark hangt. Maar iets wat bijdraagt aan het plezier van een dagje Efteling is natuurlijk de muziek die je overal in het park hoort. Bij De Efteling wordt altijd veel aandacht besteed aan het componeren van nieuwe muziek. Elke attractie heeft zijn eigen deuntjes of soundtrack, dat zijn vaak muziekstukken die je dan de hele dag bijblijven! Ze zijn er bij De Efteling goed in om muziek te maken die memorabel is. Probeer bijvoorbeeld maar eens een attractie als het Carnaval Festival of Monsieur Cannibale in te gaan, zonder dat het liedje daarna de rest van de dag in je hoofd blijft hangen!

Bekijk hier alle informatie bij de Efteling >>

Meer:

Muziek voor elke attractie in de Efteling.

Efteling muziek
Bron: https://www.efteling.com/nl/kids/radio

De Efteling stemt de muziek altijd goed af op een bepaalde attractie. De hiervoor genoemde attracties zijn vrolijke attracties voor het hele gezin en hebben dan ook catchy liedjes. Maar neem bijvoorbeeld de muziek in de Fata Morgana. Hier waan je jezelf even helemaal in de wereld van 1001 nacht, wat alleen maar wordt aangewakkerd door de prachtige muziek. En een ritje in de Vogel Rok wordt nog eens extra spannend door de aanzwellende muziek die er in te horen is.

De muziek van De Efteling heeft vele fans. Niet onbegrijpelijk, aangezien dit natuurlijk de manier is om nog even langer van een dagje Efteling te kunnen genieten. Er zijn in de winkels in dit pretpark heel wat cd’s te krijgen waar de muziek op terug te luisteren is. Zo neem je de magie van De Efteling mee naar huis. Het is ook de ideale manier om jou en je gezin alvast voor te bereiden op een nieuw dagje uit in De Efteling. Hiervoor kun je natuurlijk ook Efteling Kids Radio aanzetten, waar de muziek de hele dag te horen is.

Voorbeeld van leuke Efteling muziek op Youtube:

Op de kids radio is ook leuke muziek te luisteren. Ga voor meer informatie naar de website van de Efteling zelf.

Wat vind jij het mooiste liedje? Laat dit hieronder weten.

Plaats een reactie