Entree Efteling

Een bezoek aan het attractiepark de Efteling is een leuk dagje uit voor jong en oud. Door de verscheidenheid aan attracties, theatershows en entertainment biedt het park voor ieder wat wils. Er zijn diverse type entreetickets die variëren van enkel toegang tot het park tot aan een geheel verzorgde dag inclusief maaltijden, tussendoortjes en dranken. Voor welke soorten entreetickets kun je kiezen? En wat zijn de verschillen tussen deze vormen van toegang? Lees hieronder meer over de entree van de Efteling, de kaartjes en mogelijkheden.

Bekijk hier de entree & prijzen >>

Meer:

Entree Efteling, de toegangstickets.

Efteling entree
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/toegangsprijzen

Toegangstickets zonder extra voordelen

Met een standaard toegangskaart heb je de gehele dag toegang tot de Efteling en kun je onder meer onbeperkt ritten maken in de attracties, je verwonderen in het Sprookjesbos en genieten van voorstellingen. Er zijn tickets beschikbaar voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar, voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen, voor volwassenen van 60 jaar en ouder en er zijn tickets voor mensen met een beperking. De prijzen van de verschillende standaardentreekaarten verschillen onderling.

Ticket Extra

Wanneer je een dagje Efteling wilt uitbreiden met prettige extra’s, dan kun je kiezen voor het Ticket Extra. Wanneer je deze verzilvert, krijg je 30 minuten eerder toegang dan mensen met een standaard ticket tot attracties als de Droomvlucht, het Spookslot en het Avonturen Doolhof. Ook krijg je een kopje thee of koffie met een muffin aangeboden. De lunch is verzorgd wanneer je een Ticket Extra hebt. Je kunt kiezen uit friet en panini. Je ontvangt eveneens 20% korting bij de aankoop van een souvenir.

Entreeticket Luxe

Wil je profiteren van nóg meer extra’s? Dan is een Ticket Luxe wellicht iets voor jou. Bij dit type entreekaart zijn een diner naar keuze en een parkeerkaart inbegrepen. Ook heb je, net als bij een Ticket Extra, 30 minuten eerder toegang tot een tiental attracties en kun je genieten van een kop koffie of thee met een lekkernij. Je lunch bestaat uit een luxe belegd broodje en je ontvangt maar liefst 25% korting op een souvenir. Kies het ticket dat aan jouw wensen voldoet en geniet van een sprookjesachtige dag op jouw manier.

Lees hier meer over de Efteling tickets.

Vragen, opmerkingen of correcties kunnen hieronder weergegeven worden.

Plaats een reactie