Jaarabonnement Efteling

Zijn jullie fervent bezoekers van de Efteling? Ga je het liefst iedere week naar dit attractiepark? Zijn jullie kinderen nergens blijer mee te maken dan met een bezoekje aan de Efteling? Dan is een jaarabonnement op de Efteling zeker de moeite waard. Met ongeveer 4 bezoekjes heb je het abonnement al terug verdiend.

Bekijk hier alles over jaarabonnementen en meer bij de Efteling >>

Meer:

Voordelen van jaarabonnement Efteling

Jaarabonnement Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/abonnement

Het grootste voordeel van een jaarabonnement op de Efteling is natuurlijk dat je na een aantal bezoekjes gratis dit attractiepark kunt bezoeken. Er zijn echter nog meer voordelen:

  • Ook andere parken of dierentuinen bezoek je gratis of met een leuke korting.
  • Korting op eten en drinken in het attractiepark.
  • Souvenirs kopen met korting.
  • Op overnachtingen ontvang je 25% korting.
  • Korting op events en musicals.
  • De fietsen mogen gratis in de stalling.
  • Korting op de entreeprijs voor je vrienden.
  • 25% Korting op een 1e rang ticket in het theater van de Efteling.

Jaarabonnement Efteling; hoe werkt het?

Je kunt het abonnement per jaar of per maand betalen. Bij een jaarbetaling heb je het abonnement er na 4 bezoeken al uit. Voor kinderen tot en met 3 jaar betaal je overigens helemaal niets wanneer je het park bezoekt. Voor hen hoef je dus ook gen abonnement aan te schaffen. Vanaf 4 jaar betaal je per maand 16 euro en per jaar 175 euro. Voor senioren en mensen met een beperking is het abonnement nog iets voordeliger. Het is, wanneer je toch vaak naar het park gaat, zeker aan te raden om ook een parkeerabonnement te nemen. Je kunt het abonnement heel eenvoudig online aanvragen en 5 dagen na de betaling mag je het gebruiken. Het stopt automatisch na 12 maanden.

Niet geldig tijdens speciale evenementen

Ieder jaar zijn er een aantal dagen waarop je het abonnement niet kunt gebruiken. Je hoort minstens 3 maanden van te voren om welke data dit gaat.

Tips of een vraag stellen? Reageer hieronder.

Plaats een reactie