Efteling kaartjes

Een dagje naar de Efteling is een garantie op een geweldig dagje uit. Dit magische en sprookjesachtige attractiepark is leuk voor jong en oud. Wil je een dagje naar de Efteling? Lees dan snel verder hoe je kaartjes voor de Efteling kunt kopen.

Bekijk hier de tickets, prijzen en meer informatie >>

Meer:

Efteling kaartjes kopen?

  • Bij het park
Efteling kaartjes
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/tickets

Ben jij iemand niet niet van plannen houd? Dat is geen probleem! Je kunt namelijk eenvoudig kaartjes kopen bij de entree van de Efteling. Wil je spontaan een dagje naar de Efteling? Dan is dit de beste manier. Houd er wel rekening mee dat je hierdoor langer moet wachten voordat je naar binnen kunt.

  • Online

Wil je de rij bij de kassa’s liever overslaan? Dat kun je ook online kaartjes voor de Efteling aanschaffen. Binnen een paar klikken heb je de gewenste entreekaarten en bespaar je veel tijd bij de kassa. Je kunt dan gewoon jouw uitgeprinte kaarten meenemen of jouw QR-code laten zien bij entree en je kunt direct naar binnen. Via de website van de Efteling is soms korting te krijgen.

Albert Heijn

Albert Heijn biedt jaarlijks unieke kortingsacties aan voor Efteling kaartjes. Door punten te sparen bij jouw boodschappen, kun je sparen voor voordelige Efteling kaartjes. Zo kun je extra voordelig naar de Efteling door simpelweg boodschappen te doen bij deze supermarkt. Een dagje naar de Efteling? Dat plan je goed door vooraf kaartjes te kopen. Ben je dit vergeten? Dan kun je ook gewoon bij de kassa’s een entreekaart aanschaffen. Bekijk de website van de Efteling voor de huidige ticketprijzen voor kinderen en volwassenen.

Een dagje uit op de planning, maar heb je nog geen idee waar jullie naartoe willen gaan? De Efteling is altijd een goed idee! Of je nou als een vriendengroep gaat, met het gezin met jonge kinderen of als 60+ers, voor iedereen is er wel wat te beleven.

Heb je niet heel veel te besteden of heb je een groot gezin? Dan is het misschien wel handig om rekening te houden met de entreeprijs van de Efteling. Het is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend om een lekker dagje naar de Efteling te gaan. Voor een kaartje aan de kassa betaal je namelijk maar liefst €38,-. Ben je met meerdere personen voor wie je moet betalen? Dan kan het nog eens snel aantikken. Het is daarom zeker slim om van tevoren eens rond te kijken of je ergens korting kunt scoren op de entreekaartjes.

Online kopen

Een manier om korting te kunnen scoren op je kaartjes in door ze online te bestellen. Dan profiteer je standaard van zo’n €2,- korting per ticket, waardoor je dan nog €36,- per ticket moet betalen. Neem ook zeker eens een kijkje op websites die kortingscodes delen, zoals bijvoorbeeld Acties.nl of Kortingscode.nl. Met een beetje geluk komt hier zo nu en dan een kortingscode online met een interessante korting. Daarnaast kan je de websites Pretparken.nl en PretparkenNederland.nl in de gaten houden voor meer informatie. Het kopen van een ticket kan ook leuk zijn voor bijvoorbeeld een verjaardag, om iemand zijn of haar dag geweldig te maken of voor een andere reden.

Wat je ook kunt doen om aan goedkopere kaartjes te komen, is door op Marktplaats te kijken. Regelmatig zijn er mensen die kaartjes hebben, zo niet met een speciale einddatum, maar toch van de kaartjes afzien. Deze worden dan nooit tegen de volle entreeprijs aangeboden, maar met een fijne korting, omdat ze er anders waarschijnlijk toch niet vanaf komen.

Houd er wel rekening mee dat je met Marktplaats nooit 100% zeker weet of de kaartjes echt zullen zijn. Het slimste is om de kaartjes in dat geval op te halen en niet via de post te laten verzenden, zodat je zeker weet dat het bezoekje aan de Efteling door kan gaan!

Heb je zelf tips voor het kopen van tickets voor het pretpark? Dan kan je hieronder het formulier invullen.

1 gedachte over “Efteling kaartjes”

Plaats een reactie