Efteling oud en nieuw

Het knallende oud en nieuw feest dat de Efteling ieder jaar organiseert is waarschijnlijk een van de meest magische evenementen in ons land op de laatste avond van het jaar. Denk aan de sprookjesachtige omgeving, fantastische attracties in het donker en betoverende sfeer van de Winter Efteling… En daar komt tijdens de jaarwisseling dan ook nog eens een prachtige vuurwerkshow bij. Klinkt sprookjesachtig, nietwaar?

Bekijk hier alle informatie bij de Efteling >>

Meer:

Efteling oud en nieuw
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/events/oud-en-nieuw

Deze bijzondere oudejaarsavond gaat om 19:00 uur van start. De attracties zijn gewoon geopend en sluiten pas om 01:00 uur, zodat je het nieuwe jaar gelijk spectaculair kunt beginnen met een ritje in je favoriete attractie. Verder wordt er de hele avond gezongen en gedanst op de pleinen, dus de sfeer zit er goed in. Vanaf 23:45 uur kun je samen aftellen naar het nieuwe jaar bij de Vonderplas en de Siervijver, waar om middernacht prachtig vuurwerk de lucht ingaat.

Breng een toost uit op het nieuwe jaar met je glaasje bubbels en geniet van een traditionele oliebol, die zijn inbegrepen bij je ticket.

Oud en nieuw arrangementen bij de Efteling.

De Efteling biedt een oud en nieuw arrangement aan waarmee je kunt overnachten in een van de hotels of op een van de vakantieparken. Zo kun je na het feest snel je bed in en word je op 1 januari in een sprookjesachtige omgeving wakker. Deze arrangementen zijn altijd erg snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met boeken. Je kunt ook kiezen voor een dinerarrangement voor een geheel verzorgde avond. Er zijn twee restaurants die in verschillende prijsklassen feestelijke menu’s aanbieden voor volwassen en kinderen. Smul van de laatste maaltijd van het jaar en geniet van het speciale entertainment in het restaurant. Leuk voor jong en oud!

Je bestelt je tickets voor het oud en nieuw feest online via de website van pretpark de Efteling voor €40,- per stuk. Tickets zijn inclusief toegang, parkeren, een glaasje champagne, een oliebol en betoverend vuurwerk.

Wij wensen je heel veel plezier en alvast een fijne jaarwisseling toegewenst!

Plaats een reactie