Efteling park

Efteling, je kent het vast wel. Menig Nederlander heeft het pretpark ooit wel eens bezocht. De Efteling is een van de bekendste pretparken in Nederland en is tevens ook erg populair onder de toeristen. Maar wanneer is de Efteling nou eigenlijk opgericht en door wie? Wat heeft het attractiepark allemaal te bieden en waar is het gevestigd? Lees snel verder voor de antwoorden!

Bekijk hier alles over het park bij de Efteling >>

Meer:

De geschiedenis van de Efteling, ga naar het pretpark.

Efteling park
Bron: https://www.efteling.com/nl

De Efteling is officieel op 31 mei 1952 geopend in Kaatsheuvel (Noord-Brabant) door Stichting Natuurpark de Efteling, maar was echter al op volle toeren als Sport- en Wandelpark in de jaren 30 waar het zich voornamelijk focuste op kinderen tot een leeftijd van 12 jaar.

De park stond en staat bekend om het realiseren van sprookjes waaronder: Doornroosje, Sneeuwwitje, Vrouw Holle, De Kikkerkoning, Roodkapje, de kleine zeemeermin, het meisje met de zwavelstokjes en een van de nieuwe attracties: Pinokkio. Natuurlijk valt er nog veel meer te beleven en staat Efteling tevens ook bekend om zijn attracties waaronder de Python, wildwaterbaan PiraƱa, Fata Morgana, Pegasus, De Vliegende Hollander en meer!

Het perfecte dagje uit.

De Efteling staat bekend om het aantrekken van gezinnen van jong tot oud. Zo is de attractiepark erg in trek voor kinderen tussen de 2-12 jaar, maar zijn de attracties ook erg populair onder de volwassenen. Kortom: De Efteling is geschikt voor elke doelgroep en leeftijd.

Een ander leuk feitje is dat de Efteling alle dagen van het jaar geopend is. Wil je blijven slapen en langer kunnen genieten van het comfort en entertainment van de park? Dat is geen enkel probleem. De Efteling heeft diverse overnachtingsmogelijkheden waaronder het 4-sterren Efteling Hotel, Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Overnachten is mogelijk voor gezinnen met kinderen en tevens zijn de hotelkamers, appartementen en huisjes ook toegankelijk voor mensen met een handicap.

Review het pretpark.

Wil je je mening geven over het pretpark? Over een bepaalde attractie, de prijzen, wachttijden of over iets anders? Laat dit dan weten door hieronder een bericht achter te laten.

1 gedachte over “Efteling park”

  1. Hierbij wil ik jullie laten weten bijzonder enthousiast en gelukkig te zijn betreffende jullie personeel.
    Een ieder is altijd geweldig enthousiast en vriendelijk en beleefd een dikke 10 waard.

    Geweldig!!!!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie