Efteling arrangement

Beleef het Efteling-sprookje in groep. Boek een arrangement.
Geniet van een betoverende dag met je vrienden, collega’s of gewoon je hele familie! Als jouw samengestelde groep uit 20 personen of meer bestaat, krijg je een mooie korting op de toegangsprijs en betaal je € 33/ per persoon. Bovendien kun je kiezen uit een aantal mooie en aantrekkelijke arrangementen. Tijdens de zomermaanden wordt wel een meerprijs van € 2 aangerekend. Lees hieronder verder over de Efteling arrangementen.

Bekijk hier alles over de arrangementen bij de Efteling >>

Meer:

Groepsarrangementen in de Efteling.

Efteling arrangement
Bron: https://www.efteling.com/nl/hotel/aanbiedingen

De groepsarrangementen kunnen gereserveerd worden vanaf 20 personen en meer. Als jouw groep uit minder dan 20 personen bestaat, dan kun je opteren voor een ticket Extra of een ticket Luxe. In de groepsarrangementen is de toegangsprijs tot het pretpark niet inbegrepen.

Tijdens je bezoek aan de Efteling genieten van thee, koffie en andere lekkernijen? Dat kan met Efteling Lekkernij. Kinderen tot en met 3 jaar genieten gratis van dit arrangement. Vanaf 4 tot en met 12 jaar betaal je € 3,50 en volwassenen betalen € 7,50 per persoon.

Efteling picknick

Niks is leuker dan op een zonnige dag genieten van een picknick! Een gewoon standaard picknickarrangement kost € 6,50. Je kunt ook opteren voor een arrangement Deluxe en dit kost je € 9,50 per persoon. In de picknickmand vind je een broodje met kaas, een appel en flesje water.

Raveleijn diner

Voor een heerlijk diner na de show kun je terecht in het restaurant ‘Het wapen van Raveleijn’. Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis. Vanaf 4 tot en met 12 jaar betaal je € 16,50 en volwassenen betalen € 29,95. Op het menu staat kip aan het spit.

Sprookjes dinnerbuffet

Beëindig je dag met een heerlijk buffet in het Sprookjesbos. Kinderen kiezen volledig hun eigen gerechten en mogen zelfs hun creativiteit bovenhalen bij het versieren van pannenkoeken. Het menu voor volwassenen bestaat uit seizoensgebonden gerechten. Kinderen tot en met 3 jaar eten opnieuw gratis. Tot en 12 jaar kost het dinerbuffet € 17,50. Volwassenen betalen € 32 voor dit betoverend dinerbuffet.

Nog meer Efteling arrangementen om uit te kiezen:

  • Pinokkio’s pizza en pasta dinnerbuffet
  • Gijs snackarrangement
  • Raveleijn lekkernij
  • Sprookjes lunchbuffet
  • Raveleijn lunch
  • Loreley VIP-borrel

Voor meer informatie over het overnachten in de Efteling, kijk rustig rond op onze website of op de website van de Efteling zelf.

Plaats een reactie