Toegangsprijs Efteling

Een dagje naar de Efteling is leuk voor jong en oud. Het maakt niet uit hoe oud je bent, er is voor elke leeftijd wel wat te beleven. Ben je van plan om binnenkort het park een dagje te bezoeken, maar heb je nog geen kaartjes op zak? Dan is het misschien handig om eerst te weten wat de toegangsprijs is. Het is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend om een dagje naar de Efteling te gaan en al zeker niet als je een groot gezin hebt.

Bekijk hier de toegangsprijzen voor dit jaar >>

Meer:

De toegangsprijzen van de Efteling.

Toegangsprijzen Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/informatie/toegangsprijzen

De entreeprijs van de Efteling ligt het hoogste van alle attractieparken in Nederland. Om het park te bezoeken betaal je aan de kassa op dit moment €38,-. Bestel je jouw kaartjes online op Efteling.com, dan ontvang je €2,- korting en betaal je dus €36,- per kaartje. Kom je met de auto? Dan moet je er nog rekening mee houden dat je €10,- kwijt bent aan een parkeerkaart. Zeker geen goedkoop uitje dus. Kinderen tot en met drie jaar mogen overigens gratis naar binnen. Tijdens de Winter Efteling gelden dezelfde prijzen, alleen heb je wel het risico dat er minder attracties open zullen zijn dan normaal.

Wat kost oud en nieuw vieren bij de Efteling?

Wil je de Efteling tijdens Oud en Nieuw bezoeken? Een ticket kost €40,-. Dit ticket is dan alleen geldig op 31 december van 19:00 uur tot 01:00 uur en geeft je toegang tot het Efteling Oud en Nieuw feest inclusief bubbels, oliebollen en vuurwerk. Met dit ticket bespaar je wel €10,- aan parkeerkosten, dat is namelijk deze avond gratis.

Ben je een fanatieke Efteling bezoeker? Dan kun je er misschien eens over nadenken om een abonnement te nemen. Voor het abonnement betaal je €16,- per maand (60+ers en bezoekers met een beperking betalen €13,- en €12,-), wat neerkomt op €192,- per jaar. Als je in één keer betaald, dan betaal je €175,- voor een jaarabonnement. Met een jaarabonnement ben je dus al bij meer dan vier bezoeken aan het park voordeliger uit.

Tips? Laat ons dit weten door hieronder te reageren.

Plaats een reactie