Weer Efteling

Weer of geen weer, een dagje Efteling is altijd een goed idee. Of het nu warm en zonnig is, of dat het regent, het park heeft genoeg te bieden op zonnige als regenachtige dagen. Waar je precies rekening mee moet houden qua weer als je naar de Efteling gaat, lees je hier.

Weersinformatie is te vinden op o.a.:

Warm weer en de Efteling.

Weer Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl

Een zonnige dag lijkt een perfecte dag om naar de Efteling te gaan. Dat is het ook zeker, alleen ben je niet de enige die dat denkt. Wanneer het zonnig en droog is, is het aanzienlijk drukker dan op grijze en regenachtige dagen. Wanneer je de Efteling bezoekt met lekker weer, moet je rekening houden met meer drukte. Daarnaast is het ook belangrijk om genoeg drinken mee te nemen of te kopen. Zo’n dagje pretpark is zeer intensief en met warm weer is de kans op uitdroging aanwezig. Eten en drinken aanschaffen in het park heeft een prijskaartje, dus het is aan te raden om zelf wat drinken mee te nemen.

Wanneer het regent.

Kun je de Efteling bezoeken wanneer het regent? Het park is perfect ingericht zodat je zelf met regen veel plezier kunt beleven. Er zijn veel overdekte attracties waar je de hele dag plezier kunt beleven. Wanneer het regent zijn helaas niet alle attracties open. Om veiligheidsredenen kunnen niet alle attractie rijden in de regen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer je op een regenachtige dag naar de Efteling gaat. Het voordeel is wel dat het een stuk rustiger is in het park op regenachtige dagen.

De winter Efteling

Ook op koude winterdagen is de Efteling geopend. Dit is de speciale winter Efteling. Je geniet dan van een magische sprookjespark met extra veel lichtjes, besneeuwde bomen en een extra knusse sfeer. De Efteling wordt nog magischer tijdens deze koude winterdagen. Een dagje naar de Efteling? Dat kan op ieder moment van het jaar. Het weer is niet bepalend voor jouw dagje uit naar dit sprookjesachtige attractiepark.

Wij wensen je heel veel plezier bij de Efteling.

Plaats een reactie