Efteling drukte

Heb je de Efteling kaartjes al in de pocket, maar moet je nu nog een datum plannen met z’n allen om het park te bezoeken? Het leukste is natuurlijk om de Efteling te bezoeken wanneer het park niet té druk is, zodat je voor elke attractie waar je in wilt ook echt de tijd voor hebt. Maar dan is het wel handig om te weten wanneer het park druk bezocht wordt. Lees hieronder meer over de Efteling drukte.

Bekijk hier of het druk is bij de Efteling >>

Meer:

De Efteling drukte, op welke dagen kan het drukker zijn in 2022?

Efteling drukte
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/openingstijden

Op Efteling.com kun je heel handig per dag de verwachtte drukte vinden. De dagen zijn hierbij opgedeeld in rustig, normaal of druk. Zo zijn vanzelfsprekend de zaterdag en de zondag de meest drukke dagen van de week en ook tijdens schoolvakanties, zoals bijvoorbeeld de meivakantie en herfstvakantie, wordt de Efteling druk bezocht en kunnen de wachttijden bij de attracties wel eens hoog oplopen.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je bij Joris en de Draak op zaterdag een uur in de rij staat, terwijl je op de dinsdag slechts een kwartiertje in de rij staat. Wil je deze drukte dus liever vermijden en er zeker van zijn dat je geen uur hoeft te wachten bij elke attractie? Plan jouw bezoek dan bij voorkeur op een doordeweekse dag. Van maandag tot en met vrijdag zijn over het algemeen de minst drukke dagen.

Drukteverwachting Efteling
Bron: https://www.pretparkennederland.nl/efteling-drukte/

Drukke dagen in de Winter Efteling?

Let er bovendien op dat begin november de Winter Efteling altijd van start gaat, waardoor het kan voorkomen dat niet alle attracties open zullen zijn en de wachttijden bij de attracties die wel op zijn, dus wat hoger kunnen oplopen. Wil je het liefste ook de Python en de Bobslee in? Dan kun je het pretpark het beste buiten het winterseizoen om bezoeken.

Heb je al een datum in je hoofd en wil je even checken of dit een verstandige keuze is? Neem dan een kijkje op Efteling.com en plan jouw sprookjesachtige dag weg!

Op welke dagen heb jij het druk ervaren, of was dit specifiek bij een bepaalde attractie? Laat dit weten door hieronder een bericht achter te laten.

2 gedachten over “Efteling drukte”

  1. Wij zijn vandaag met 4 personen geweest ,3 attracties stuk ,overvol park ,het was niet te doen.Wachttijden van 70 80 90 minuten en dat met kinderen .een hele grote tegenvaller,hadden we niet verwacht voor zo’n duur park .Het kost een heleboel geld en je staat meer in de rij dan in een attractie.
    Met vriendelijke groet .mevr Kanters .

    Beantwoorden
  2. Wij zijn op maandag 2 oktober in het park aanwezig..overal lange wachtrijen en tot nu toe 3 attracties kunnen doen in 4 uur tijd! Gelukkig was de entree maar 180 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen!! Echt veel te duur betaald voor een park waar je veel over hoort! Dit doen we dus niet meer!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie