Efteling app

Staat er een dagje Efteling op het programma? Dan is het handig om de officiële Efteling app te downloaden op je smartphone. Hiermee bereid je je goed voor op je uitje en blijf je ook tijdens je bezoek helemaal op de hoogte. In de app vind je onder andere een plattegrond van het park met daarop alle attracties, waarover uitgebreide informatie wordt gegeven. Zo kun je van te voren al bedenken wat je allemaal wil doen en meteen even checken of je kind al lang genoeg is om in een bepaalde attractie te mogen. Er wordt per attractie ook aangegeven wat de wachttijd op dat moment is. Handig!

Bekijk hier meer over de App bij de Efteling >>

Meer:

Handig, dat is de Efteling app zeker!

Efteling app
Bron: https://www.efteling.com/nl/efteling-apps

Je kunt in de Efteling app vóór en tijdens je bezoek nog veel meer nuttige informatie opzoeken. Ontdek bijvoorbeeld hoe laat de volgende show begint of waar je het dichtstbijzijnde toilet of restaurant kunt vinden. Ook heel leuk is dat de app allerlei informatie bevat over de sprookjes in het park. Dat maakt je wandeling door het Sprookjesbos nog zoveel leuker! Vergeet ook niet om vooraf alvast te bekijken of er bepaalde attracties gesloten zijn, bijvoorbeeld voor onderhoud. Dat voorkomt straks teleurstellingen. In de kalender kun je tevens zien wat de verwachte drukte is voor de komende weken, zodat je jouw bezoek strategisch kunt plannen.

Andere apps

Naast deze praktische app, heeft de Efteling ook nog enkele andere apps die vooral je kinderen erg leuk zullen vinden. Zo is er de ‘Er was eens…’ app met sprookjes om (voor) te lezen en te luisteren, de Efteling Kids Radio en zijn er diverse apps met spelletjes te downloaden voor jongens en meiden van verschillende leeftijden. Ga op avontuur met Jokie, help Assepoester met de voorbereidingen voor haar theekransje of bewaak de schat van de draak. Alle apps zijn gratis te downloaden in de App Store en Google Play (met uitzondering van de iOS only games ‘Assepoester’, ‘Draak’ en ‘Er was eens…’).

Review de app.

Wil jij de app reviewen, dan kan je hieronder een bericht achterlaten.

Plaats een reactie