Kortingscode Efteling

Elk jaar reizen er weer miljoenen mensen af naar Kaatsheuvel voor een bezoekje aan de sprookjesachtige Efteling. Ondertussen ontvangt de Efteling op jaarbasis al ruim vijf miljoen bezoekers. Dit grote aantal bezoekers komt omdat het park voor elke leeftijd leuk is. Wat dacht je van het sprookjesbos, Monsieur Cannibale en de Python. Allemaal klassiekers die iedereen die de Efteling wel eens heeft bezocht kent.

Bekijk hier de kortingen >>

Meer lezen over:

Verschillende rijken in de Efteling.

Het park is opgedeeld in verschillende werelden waar je uren kan ronddwalen.

Kortingscode Efteling
Bron: https://www.efteling.com/nl/specials/tickets-met-korting

In deze rijken vind je alles binnen een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan de Lavenfamilies in het Marerijk of de verschillende landen in het Anderrijk. De meest spannende attracties staan natuurlijk in het Ruigrijk. Hier vind je spannende achtbanen zoals de eerder genoemde Python, maar ook de Vliegende Hollander, Joris en de Draak en de Baron 1898. Het bijzondere aan de attracties in de Efteling is, dat de zelfs de wachtrijen thematisch zijn. Zo kom je tijden het wachten al in de stemming en het verhaal van de attractie.

Genieten van shows

Naast de vele attracties en Rijken kan je in de Efteling ook genieten van prachtige shows. In het Efteling theater, dat ook echt in het park staat, worden verschillende musicals opgevoerd. In het verleden speelde hier al de musicals ‘The sound of music’ en ‘Doornroosje’. Naast het theater is er elke dag de parkshow ‘Ravelijn’ en de watershow ‘Aqaunura’. Zoals je niet anders verwacht van de Efteling, hebben ze ook aan de kleintjes gedacht. Kinderen kunnen genieten van de ‘Sprookjesboomshow’ en van de ‘Sprookjesprokkelaar’.

Met korting naar de Efteling

Hoewel een dagje naar de Efteling natuurlijk zorgt voor onbetaalbare herinneringen, kan het dagje soms nog aardig duur uitpakken. Zeker als je met een heel gezin op pad gaat. Gelukkig bestaan er gedurende het jaar vele kortingsacties bij de Efteling om zo voordelig een bezoekje aan het park te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.