Winter Efteling korting

De winter is onlosmakelijk verbonden met een sprookjesachtige sfeer. Waar kan dit nou beter beleefd worden dan in de Efteling? De Efteling is het hele jaar door al een sprookje, maar tijdens de Winter Efteling is het nog net een stukje magischer. Echte magie is natuurlijk niet te koop, maar de Winter Efteling komt er erg dicht in de buurt. Lees hier alle informatie over kaartjes voor de Winter Efteling. Wij wensen je in ieder geval al heel veel plezier als je gaat!

Bekijk hier alles over de Winter Efteling >>

Meer lezen over:

Kaartjes voor de Winter Efteling met korting.

Winter Efteling korting
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/events/winter-efteling

Wie denkt dat de Winter Efteling per definitie druk en heel duur is, heeft het mis. Natuurlijk zal het tijdens de kerstvakantie wat drukker zijn, maar duurder hoeft het er absoluut niet van te worden. Ook tijdens de Winter Efteling geldt de reguliere korting die de Efteling aanhoudt: door online je kaarten te kopen, krijg je €2 korting per kaartje.

Abonnement

Natuurlijk kan je ook altijd een abonnement nemen. Je betaalt dan maandelijks een vast bedrag of je betaalt het abonnement in één keer af voor het hele jaar. Met een abonnement kan je een jaar lang onbeperkt naar de Efteling. Dit abonnement is ook geldig tijdens de wintermaanden. Een abonnement kan erg lonen als je regelmatig een bezoekje brengt aan de Efteling. Een abonnement voor volwassenen kost €175, terwijl een regulier kaartje met korting €36 kost. Als je minimaal vijf keer per jaar naar de Efteling gaat, haal je de kosten van het abonnement eruit.

Sprookjesachtig het nieuwe jaar inluiden

De Efteling is op 31 december geopend van 19.00 tot 01.00 uur. Voor €40 kan je het nieuwe jaar op een magische manier inluiden. Ook aan oliebollen, vuurwerk en een glas champagne is gedacht. Op oudejaarsavond geldt een korting op de parkeerkosten: je kan gratis parkeren en bespaart hiermee een parkeerticket van €10.

De Winter Efteling is vanaf 12 november 2018 tot en met 31 januari dagelijks geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.