Efteling Monorail

Attractie in de lucht, de Monorail in de Efteling.
De monorail in de Efteling is een leuke attractie, welke is verweven in de wereld van het Volk van Laaf. In dit prachtige pretpark voelen de Laven zich wel thuis. Al jarenlang zijn zij er druk in de weer met allerlei dagelijkse bezigheden. Als bezoeker is het uniek om een kijkje te nemen in hun wondere wereld. Dit kan zowel lopend als door de lucht. Voor dit laatste neem je plaats in de monorail. Extra leuk zijn de twee Laven die je alleen ziet als je in de monorail zit. Een bonus dus tijdens je bezoek aan het Volk van Laaf. Er zijn in totaal 25 gondels en de baanlengte is circa 450 meter. Gedurende de rit van zeven minuten is er genoeg te zien en wil bijna iedereen nog wel een keer. Lees hieronder verder over de Efteling Monorail.

Bekijk hier de attractie >>

Meer:

Efteling Monorail
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties/volk-van-laaf

Monorail biedt mogelijkheid Laven van bovenaf te bekijken

Laven zijn vrolijk en kijken altijd blij. Ze leven in een herkenbare wereld. Zo gaan ze naar school, bakken ze hun broden en maken ze muziek. Het dorp is altijd open en ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Helaas kunnen zij geen plaats nemen in de monorail. Deze attractie gaat door de lucht en om de start te kunnen bereiken moet er eerst een trap betreden worden. Daarna kunnen bezoekers instappen. Maar ook bij storingen moeten de inzittenden via een ladder de attractie kunnen verlaten.

Bekijk het Volk van Laaf

Met de monorail is het mogelijk om het Volk van Laaf van bovenaf te bekijken. Het is een transportsysteem waarbij een soort voertuigen over een enkele rails voortbewegen. Dit gaat niet hard en is daarom ook zeer geschikt voor kleine kinderen. Zijn zij onder de 1.20 meter dan dient er altijd een volwassene mee te gaan in de monorail. Bij slecht weer is het niet mogelijk gebruik te maken van deze attractie. Gelukkig is het dan nog altijd mogelijk om de Laven wandelend te bekijken.

Review Monorail.

Wil jij een beoordeling plaatsen over de Monorail in de Efteling? Dat kan hieronder.

Plaats een reactie