Efteling Avonturen Doolhof

Zoals de naam al te kennen geeft, zit het doolhof boordevol avontuur. Als je door de poort kunt stappen, zonder je te bukken, mag je het Avonturen Doolhof betreden. Welke kant je op moet gaan eens je binnen bent? Geen idee! Volg gewoon het grote avontuur en luister naar het pratende standbeeld om je weg terug naar buiten te vinden. Maar kijk uit voor het water, want voor je het weet ben je drijfnat!

Bekijk hier alles over Avonturen Doolhof >>

Meer:

Het Efteling Avonturen Doolhof in een notendop

Efteling Avonturen Doolhof
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties/avonturen-doolhof

Ook al is het een attractie dat je met een hele gezin kunt ondernemen, het doolhof is eigenlijk bedoeld voor kinderen met een minimale lengte van 1 meter 20 en maximaal 1 meter 50. De attractie bevindt zich grotendeels in open lucht, maar er is ook een klein huisje waar de kinderen kunnen uitrusten en een strategie kunnen bedenken. Het avontuur binnen het doolhof is voor de echte durvers. Helaas is het Avonturen Doolhof niet geschikt voor kinderen met een handicap.

Hoe leuk is het Efteling Avonturen Doolhof?

Het avonturendoolhof is een klein doolhof dat werd geopend in 1995. Zoals eerder gezegd, is het bedoeld voor kinderen met een maximale lengte van 1 meter 50.

Het doolhof omvat enkele speciale effecten waar kinderen gek op zijn, zoals een brug waar er water naar je geschoten wordt met de bedoeling dat je het water vermijdt bij het oversteken van de brug. Maar het is niet zo makkelijk als het lijkt, want er is ook nog een tweede brug waaronder watersproeiers geïnstalleerd zijn die water omhoog spuiten. Tevens worden doorgangen geblokkeerd met gevangenis tralies van rubber en is er een poort die slechts korte tijd openblijft.

Telescoop en een huisje

Een standbeeld wijst je de weg en verder vind je in het doolhof een telescoop en een huisje. De ingang is tevens de uitgang. Dit laatste ter info voor ouders die op hun kinderen buiten het doolhof wachten. Het doel van het Efteling Avonturen Doolhof is je weg opnieuw naar buiten vinden en vooral droog te blijven!

Review het Doolhof in de Efteling.

Geef je mening door hieronder een bericht achter te laten.

Plaats een reactie