Efteling Game Gallery

Naar de kermis gaan is iets dat heel wat kinderen al hebben meegemaakt. De grote meerderheid kent en houdt van de snoepjes, fastfood, attracties, ballonnen en de vele spelletjes. In de Efteling Game Gallery vind je de geluiden, geuren en smaken van een echte kermis terug. De Efteling staat bekend om een wereld vol wonderen en fantasie. Kenmerken die je ook terugvindt in de Efteling Game Gallery.

Lees hier meer over Game Gallery in de Efteling >>

Meer:

De Efteling Game Gallery in een notendop

Efteling Game Gallery
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties/game-gallery

The Game Gallery werd in 1981 geopend in het avonturenrijk ‘Ruigrijk’. Het is ook de enige attactie van de Efteling waar je apart voor moet betalen. Het is een geweldige plek om aan het einde van de dag je kleingeld op te gebruiken!

Zowel in juli als augustus 2004 werden er nieuwe spellen toegevoegd. In augustus werd een muntenmaker toegevoegd, waar je een munt kunt laten drukken voor € 1,05. De maand voordien werd er een nieuw spel aan de Game Gallery toegevoegd, namelijk “De Olifant in de porseleinkast”. In dit spel krijg je vijf ballen voor € 2,50. De ballen moet je vervolgens naar enkele draaiende gerechten gooien. Als je de gerechten van hun tafel kunt slaan, win je een leuk speeltje.

Wat valt er te beleven in dit stukje avonturenrijk?

Er zijn zoveel dingen te doen in de Efteling Game Gallery. Je kunt er bijvoorbeeld ouderwetse schietspellen en andere traditionele spellen spelen, zoals het jungle-spel, het spel met grappige gezichten of het spel met de melkbussen. In elk spel liggen de kansen bijna altijd in je voordeel met tal van leuke prijzen te winnen. Zelfs al blijft het een plek waar geen leeftijd staat op plezier beleven, eigenlijk kun je de Efteling Game Gallery een beetje vergelijken met een echte kermis. Maar dan eerder een plek voor kinderen dan voor volwassenen! Kinderen kunnen hier ontdekken hoe behendig ze zijn en zich tegoed doen aan een lading lekkere snoepjes in de snoepwinkel. De Game Gallery is ideaal om een perfecte dag in de Efteling af te sluiten.

Review de Game Gallery:

Laat hieronder een beoordeling achter.

Plaats een reactie