Kleuterhof speeltuin

Het Kleuterhof in De Efteling.
Een dagje uit naar De Efteling is een feest voor het hele gezin. Voor iedereen zijn hier wel attracties te vinden waar je wel meerdere keren achter elkaar in wilt gaan. Toch zijn veel van deze attracties voor de allerkleinsten niet zo leuk. Hele kleine kinderen vinden die impulsen die ze in deze attracties krijgen toch even te heftig. Daar komt bij dat ze er niet van houden om in de rij te staan en dat ze liever zelf bezig zijn. Daar is Het Kleuterhof in De Efteling voor bedoeld. Een leuk stukje Efteling waar kleuters, maar ook peuters, zich prima kunnen vermaken. Simpele, leuke speeltoestellen waar de kleintjes zichzelf niet kunnen bezeren, maar wel veel plezier kunnen maken. Het Kleuterhof is op een mooie plek in De Efteling gepositioneerd. Vlak bij de vijver waar de Gondoletta doorheen vaart, naast restaurant Het Witte Paard. Een mooie plek waar ook papa en mama even tot rust kunnen komen!

Bekijk hier de informatie over Kleuterhof >>

Meer:

Kleuterhof speeltuin
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties/kleuterhof

Speelplezier in Het Kleuterhof

Er zijn heel wat verschillende speeltoestellen voor peuters en kleuters te vinden in Het Kleuterhof. Er is zoveel te doen, op zo’n fijn plekje, dat uw kleinste kids daar wel de hele dag zouden willen doorbrengen. Vergeet niet dat er nog veel meer leuke attracties in de buurt terug zijn te vinden. Zo is het Doolhof aan de overkant te vinden, terwijl ook het Carnaval Festival om de hoek is.

Het Kleuterhof
Bron: https://www.efteling.com/nl/park/attracties/kleuterhof

Een ritje in de Gondoletta doet het natuurlijk ook altijd leuk bij kinderen van alle leeftijden, en hun ouders! Maar vergeet niet dat Het Kleuterhof altijd terug te vinden is, een plek waar kinderen even bij kunnen komen na een hele dag door De Efteling banjeren en genieten in de attracties. Logeer je in het Efteling hotel? Dan kom je sowieso langs Het Kleuterhof als je op weg bent naar je kamer, of juist terugkomt naar De Efteling toe.

Bekijk hier alles over pretparken.

Review deze attractie.

Door hieronder een bericht achter te laten of op basis van sterren kan je een beoordeling achterlaten.

Plaats een reactie